ADBL APC PRO

СРЕТСТВО ЗА СИТЕ НАМЕНИ

ТЕШКИ ЧИСТАЧ ЗА СЕКОГАШ НАМЕНИ

Концентриран, моќен и универзален производ за чистење. Наменет за тешки остатоци на пластичен, винил ортекстил тапацир. Совршен за предперење и детали за каросеријата на автомобилот. Формула со ниска пена збогатена со природни растворувачи за цитрус. Одлични својства за одмастување. Брзо пенетрација и растворање на нечистотијата.

 

Употреба:

Подгответе работно решение.

Растворот нанесете го на површината што треба да се исчисти и размачкајте со сунѓер или четка.

Отстранете ги растворените нечистотии со бришење со крпа, плакнење со (дестилирана) вода.

Доколку е потребно, повторете ги чекорите од 1 до 3.

 

Мирис:

ЦИТРУС

 

Дополнителни совети:

Дозирање: од 1:10 за голема нечистотија до 1:80 за лесно валкање.

Не заборавајте да ја тестирате површината на незабележливо место.

Исчистената површина треба да биде ладна.

Не оставајте да се исуши на исчистената површина.

Да се чува на ладно место.

Заштитете се од сончева светлина.

Не ставајте во фрижидер и не замрзнувајте.

 

Тежина на производот:

0,5 L – 0,57 kg

1 L – 1,1 kg

5 L – 5,39 kg

Достапни капацитети:

0,5 L,

1 L,

5 Л

https://youtu.be/9hZns_yqd0M

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL APC PRO”

There are no reviews yet.