ADBL APC

КОНЦЕНТРИРАНО СРЕТСТВО ЗА СИТЕ НАМЕНИ

КОНЦЕНТРИРАНО ЧИСТЕЛО ЗА СИТЕ НАМЕНИ

Концентриран, разновиден производ за чистење на сите површини внатре и надвор од автомобилот. Работи сеопфатно продирајќи во нечистотијата и одвојувајќи ја од површината. Специјалните адитиви ја спречуваат нечистотијата во растворот и формираат лесно отстранлива суспензија. Безбедно за исчистената површина.

 

Употреба:
Подгответе работно решение.
Растворот нанесете го на површината што треба да се исчисти и размачкајте со сунѓер или четка. Отстранете ги растворените нечистотии со бришење со крпа или со испирање со вода. Доколку е потребно, повторете ги чекорите од 1 до 3.

Мирис:
ОВОШЈЕ

 

Дополнителни совети:

Дозирање: од 1:4 за голема нечистотија до 1:80 за лесно валкање.Не заборавајте да ја тестирате површината на незабележливо место. Исчистената површина треба да биде ладна. Не оставајте да се исуши на површината.

 

Тежина на производот:

0,5 L – 0,56 kg
1 L – 1,12 kg
5 L – 5,43 kg

Достапни капацитети:
0,5 L,
1 L,
5 Л

https://youtu.be/b39tL0bO3fg

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL APC”

There are no reviews yet.