ADBL G

ДЕЛИКАТНА КРПА ЗА ЧИСТЕЊЕ

SKU: 7000-1-1-2-1-1-1-1-2 Category: Tag:

ADBL G е совршен пешкир за чистење на стаклени површини. Тенка структура, изработена од мек и нежен материјал работи совршено со ADBL GLASS CLEANER или ADBL GLASS PRO без да остава нишки или конци на исчистената површина.

 

Дополнителни информации :
Тежина: 300gm
Големина: 40x40cm

https://youtu.be/UsP1Kgvpkh4

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL G”

There are no reviews yet.