ADBL IPA

ОРИГИНАЛЕН ЧИСТ ИСОПРОПАНОЛ

SKU: 9000-2-1-1-1-1-1-1-1-1 Category: Tag:

ОРИГИНАЛЕН ЧИСТ ИСОПРОПАНОЛ

ADBL IPA е најчистиот изопропанол. Наменет за одмастување на сите лакирани и стаклени површини.

 

Пред употреба разредете со деминерализирана вода според вашите потреби.

 

Тежина на производот:

1 L – 0,7 kg

5 L – 3,5 kg

Достапни капацитети:

1 L,

5 Л

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL IPA”

There are no reviews yet.