ADBL LEATHER KIT

6 ПРОИЗВОДИ ЗА ЧИСТЕЊЕ И НЕГА КОЖА ADBL

6 ПРОИЗВОДИ ЗА ЧИСТЕЊЕ И НЕГА КОЖА ADBL

Leather Kit е сет од 6 предмети кои ќе ви помогнат да се грижите за вашиот кожен тапацир. ADBL кожа. Содржи чистач за кожа и регенератор за кожа. Доколку сакате да го нанесете средството за чистење како пена, во кутијата вклучивме пена од 150 ml. Комплетот има и Lea and Ther – микрофибер и четка за да ви помогнат да ги нанесете тие производи на вашиот тапацир. Откако ќе завршите со грижата за вашата кожа, вклучивме и кожна магла за да го имате тој одличен мирис на кожа во внатрешноста на вашиот автомобил!

 

СЕТ ВКЛУЧУВА:

 

1 x ADBL ЧИСТАЧ ЗА КОЖА 500мл

1 x ADBL КОЖЕН РЕГИЗИЦ 200мл

1 x ADBL КОЖНА МАГЛА 200мл

1 x ADBL FOAMER 150ml

1 x ADBL THER

1 x ADBL LEA

https://youtu.be/sf1Ly8LGCNQ

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL LEATHER KIT”

There are no reviews yet.