ADBL Leather Twister 125 mm

КРУЖЕНА ЧЕТКА ЗА КОЖА

SKU: 7000-1-1-2-1-1 Category: Tag:

ADBL Leather Twister е тркалезна четка за кожни тапацири. Благодарение на вистинската вкочанетост на влакната, тој е совршен за чистење на сите кожни тапацири. Дизајниран да работи со дупчалки или ротирачки машини за полирање со навој M14.

Тежина на производот:

125 mm – 0,22 kg

https://youtu.be/ZhIKas_mACQ

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL Leather Twister 125 mm”

There are no reviews yet.