ADBL MICRO WASH

ЧИСТАЧ И РЕСТОРАР НА МКРОФИБЕР

SKU: 7000-1-1-2 Category: Tag:

ЧИСТАЧ И РЕСТОРАР НА МКРОФИБЕР

Напреден производ за перење крпи и додатоци од микрофибер. Мешавина на природни и синтетички детергенти и растворувачи со омекнувачи на вода. Отстранува нечистотија, маснотии и дамки. Растворува хемикалии со детали, ја враќа мекоста и впивањето. Исплакнете чисти и без остатоци. Ја одржува првобитната состојба на микрофибер. Остава суптилен мирис на цитрус.

 

Употреба:
Користете 40-50 милилитри за цела машина за перење.
Се мие на температура помеѓу 40 и 90°C.

Мирис:
ЦИТРУС

Дополнителни совети:
Кога треба да се справите со многу навлезена нечистотија, ставете ги крпите во топла вода со ADBL Micro Wash (50 милилитри / 1 литар вода) и рачно отстранете ги најголемите дамки пред да ги ставите во уред за перење.

Тежина на производот:
0,5 L – 0,58 kg
1 L – 1,07 kg
5 L – 5,42 kg

 

Достапни капацитети:
0,5 L,
1 L,
5 Л

https://youtu.be/CHiRVr9jmZ0

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL MICRO WASH”

There are no reviews yet.