ADBL PINKY

10 КРПИ МИКРОВЛАКНА

SKU: 7000-1-1-2-1-1-1-1 Category: Tag:

ADBL PINKY е сет од 10 крпи од микрофибер без шевови направени за различни намени. Има различен тип на влакна на секоја страна. Благодарение на својата разновидност овозможува чистење на различни површини. Не остава нишки. Ќе работи одлично при рачно полирање со користење на ADBL AIO.

 

Дополнителни информации :
10 парчиња.
Тежина: 350 gm
Големина: 40x40cm

https://youtu.be/ex9Hz8xUOrs

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL PINKY”

There are no reviews yet.