ADBL ROLLER D09125-01+B

9mm МАШИНА ЗА ПОЛИРАЊЕ 

SKU: 7000-1-1 Category: Tag:

9 mm МАШИНА ЗА ПОЛИРАЊЕ ДВО АКЦИЈА

Малата тежина и компактната конструкција на ADBL RollerD09125-01 му овозможуваат на корисникот да стигне до местата што сè уште не се достапни за други слични алатки. Можно е да се работи со тешки елементи, како браници или аеродинамички пакети поради кратката глава и цврстото тело на машината. Фрлањето од 9 мм поддржано од сигурни компоненти за полирање гарантираат совршен третман со боја. Исклучително моќниот мотор и многу ефикасната контрола на брзината во комбинација со полски сетови, средства за чистење или сите во едно производи брзо доведуваат до посакуваното ниво на корекција на бојата. Корисникот е поддржан од ефикасен систем за меко стартување, ергономски дизајн и долг, еластичен кабел за напојување додека работи долги часови.

Машината е технички без дефекти поради нејзината добро осмислена и потврдена конструкција потврдена со повеќестепени и повеќецентрични тестови, спроведени пред да се пушти во употреба.

ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА:

Максимална орбита 9 mm.
Подлога за полирање со дијаметар 125 mm.
Подлога со дијаметар од 125 mm.
Влезна моќност 650W.
Кругови во минута (вртежи во минута) 2000 – 6400.
Должина на кабелот 5 m Тежина 2 kg.
Електронска контрола на брзината ДА.
Активирање со мек старт ДА Класа на заштита II.
Работен напон 230 V/50 Hz.

https://youtu.be/rBiSyXYOld8

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL ROLLER D09125-01+B”

There are no reviews yet.