ADBL ROLLER D15125-01+B

15mm МАШИНА ЗА ПОЛИРАЊЕ 

SKU: 7000-1 Category: Tag:

15 mm МАШИНА ЗА ПОЛИРАЊЕ ДВО АКЦИЈА

ADBL Roller D15125-01 е најуниверзалниот полирач за фрлање од 15 mm. Го наоѓа своето место секаде каде што е потребна добро избалансирана коректорска моќ во комбинација со совршена обработка на боја. Големиот вртежен момент произведен од моторот овозможува интензивно освежување на бојата во системот еден чекор, додека прекрасната завршница е загарантирана со прецизно фрлање од 15 mm. Оваа машина е незаменлива во средната фаза на процесот на полирање на повеќе нивоа. Покрај тоа, тој е опремен со електронски контролирани. Систем за мек старт и прецизна контрола на брзината.

Корисникот е потпрен со долг, еластичен кабел за напојување и ергономска глава додека работи долги часови.

 

Машината е технички без дефекти поради нејзината добро осмислена и потврдена конструкција потврдена со повеќестепени и повеќецентрични тестови, спроведени пред да се пушти во употреба.

ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА:
Максимална орбита 15 mm.
Подлога за полирање со дијаметар 125 mm.
Подлога со дијаметар од 125 mm.
Влезна моќност 810W.
Кругови во минута (вртежи во минута) 1560-4800.
Должина на кабелот 5 m Тежина 2,8 kg.
Електронска контрола на брзината ДА.
Активирање на мек старт ДА.
Заштитна класа II.
Работен напон 230 V/50 Hz.

https://youtu.be/rBiSyXYOld8

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL ROLLER D15125-01+B”

There are no reviews yet.