ADBL ROLLER LONGER

КОМПЛЕТ ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ОСКА

 

SKU: 5000 Categories: ,

Комплет ролки за продолжување за ротациона машина. Дизајниран од продавачи на детали за да се надмине проблемот со достигнување тешки и срамни елементи, како што се страничните ретровизори, амблеми, спојлери или браници. Употребата на ролери за продолжување обезбедува дополнителен простор и видливост и, следствено, безбедна работа на делови што бараат, без ризик од оштетување на бојата.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL ROLLER LONGER”

There are no reviews yet.