ADBL ROLLER R125-01+B

РОТАРИЧНА МАШИНА ЗА ПОЛИРАЊЕ ADBL ROLLER R125-01

SKU: 7000 Category:

РОТАРИЧНА МАШИНА ЗА ПОЛИРАЊЕ ADBL ROLLER R125-01 е ротационен полирач посветен на најсложените задачи. Вештиот детаљер ќе може да го спроведе целиот процес на корекција на бојата, почнувајќи од сечење, преку полирање, завршувајќи со идеална завршница. Специјално избраниот електричен мотор од 1150 W и опремата за пренос на огромниот вртежен момент овозможуваат тешка и издржлива работа со многу тешки бои. Дополнително, системот за мек старт, стабилноста на електронската ротација, уникатниот дизајн на машината за глава, како и 5-метарскиот еластичен кабел за напојување го прават ADBL ROLLER R125-01 предвидлива, удобна и тивка алатка.

https://youtu.be/rBiSyXYOld8

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL ROLLER R125-01+B”

There are no reviews yet.