ADBL TEXTILE BRUSH

ЧЕТКА ЗА ТЕКСТИЛ

SKU: 7000-1-1-1 Category: Tag:

ВИСОКВАЛИТЕТНА ТЕКСТИЛНА ЧЕТКА

Рачна четка за чистење текстил. Синтетичките влакна овозможуваат работа дури и со агресивна хемија. Внимателно избраните крути влакна помагаат да се исчисти дури и најтешката нечистотија, додека остануваат безбедни за исчистената површина.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL TEXTILE BRUSH”

There are no reviews yet.