ADBL TWISTER MEDIUM 125mm

КРУЖЕНА ТЕКСТИЛНА ЧЕТКА

SKU: 7000-1-1-2-1-1-1 Category: Tag:

ADBL TWISTER MEDIUM е тркалезна четка за текстил. Благодарение на внимателно избраните влакна, погоден е за разни тапацири. Вклучениот адаптер овозможува работа на машина за полирање со навој M14 или дупчалка.

 

Дијаметар: 125 мм

https://youtu.be/R7AczIGSATU

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL TWISTER MEDIUM 125mm”

There are no reviews yet.