ADBL VAMPIRE LIGHT – NEW FORMULA

СЕКОЈДНЕВЕН ДЕИРОНИЗАР

SKU: 9000-2-1-1-1-1-1 Category: Tag:

Неутрален, екстра лизгав гел за редовно чистење на секаков вид бандажи. Експерт за отстранување на прашина од сопирачките и нечистотија од патишта. Ефикасно ги отстранува загадувачите и лесно се исплакнува. Мириса убаво поради формулата за минимизирање на мирисот. Безбедно за сите тркала.

Употреба:

Испрскајте го средството на контаминираната површина, покривајќи ја целосно. Запомнете дека елементот што треба да се исчисти мора да биде ладен

Оставете го средството да делува 2-5 минути. ADBL VAMPIRE LIGHT може да остане на исчистената површина до 15 минути.

Работете го средството на површината со четка, четка или сунѓер.

Исплакнете темелно со вода под притисок.

Повторете ги чекорите од 1 до 4 по потреба.

Мирис:

Овошје

Дополнителни совети:

За да ја зголемите ефикасноста, пред да користите ADBL VAMPIRE LIGHT, можете да ги исчистите бандажите од актуелниот ADBL WHEEL WARRIOR и/или ADBL APC нечистотија.

Не дозволувајте да се исуши!

Проверете дали површината е ладна пред употреба.

Секогаш тестирајте на незабележливо место пред употреба!

Да се чува на ладно место.

Заштитете се од сончева светлина.

Не замрзнувајте.

ТЕЖИНА НА ПРОИЗВОДОТ:
1 L – 1,14 kg

Достапни капацитети:

1 L,

https://youtu.be/h4ECdkXy96A

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL VAMPIRE LIGHT – NEW FORMULA”

There are no reviews yet.