ADBL VAMPIRE LIQUID – NEW FORMULA

СЕКОЈДНЕВЕН ДЕИРОНИЗАР

SKU: 9000-2-1-1-1-1-1-1 Category: Tag:

ДЕИРОНИЗАТОР

Ја отстранува прашината од сопирачките, испарливата ‘рѓа и другите метални загадувачи. Полутечната конзистентност го олеснува прскањето, спречува истекување и овозможува подолго дејство. Неутралната pH вредност значи дека е безбедна за секаков вид надворешна површина на автомобилот. Совршен за тековно чистење на бандажи и боја.

Употреба:

1.Прскајте го средството на контаминираната површина покривајќи ја целосно. Запомнете дека елементот што треба да се исчисти мора да биде ладен.

2.Оставете го средството да делува 2-5 минути.

3. Доколку е потребно, обработете го средството на површината со четка, четка или сунѓер.

4. Исплакнете темелно со вода под притисок.

5. Повторете ги чекорите од 1 до 4 по потреба.

https://youtu.be/h4ECdkXy96A

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL VAMPIRE LIQUID – NEW FORMULA”

There are no reviews yet.