ADBL VAMPIRE + ROUND DETAIL BRUSH

ДЕИРОНИЗАТОР

SKU: 9000-2-1-1-1-1 Category: Tag:

Тешко средство за чистење. Ги елиминира длабоко вградените метални загадувачи од бандажите и бојата. Конзистентноста на гелот го прави бавно сушење и останува на површината за продолжено дејство. Совршен за отстранување на прашина од сопирачките и испарлива ‘рѓа. Неутралната pH вредност значи дека е безбеден за секаков вид бандажи, вклучително и нелакирани, анодизирани или направени од полиран алуминиум.

Во шишето од 500 ml, БЕСПЛАТНО додаваме тркалезна четка за детали #12

Во шишето од 1000 ml, БЕСПЛАТНО додаваме тркалезна четка за детали #16

Употреба:

1. Испрскајте го средството на контаминираната површина, покривајќи ја целосно. Запомнете дека елементот што треба да се исчисти мора да биде ладен

2. Оставете го агентот да дејствува. ADBL VAMPIRE може да остане на исчистената површина до 15 минути.

3. Работете го средството на површината со четка, четка или сунѓер.

4. Исплакнете темелно со вода под притисок. 5. Повторете ги чекорите од 1 до 4 по потреба.

Дополнителни совети:

За да ја зголемите ефикасноста, пред да го користите ADBL VAMPIRE, можете да ги исчистите бандажите од актуелниот ADBL WHEEL WARRIOR и/или ADBL APC нечистотија.

Не оставајте да се исуши! Пред употреба, проверете дали површината што треба да се исчисти е ладна!

Секогаш тестирајте на незабележливо место пред употреба!

Да се чува на ладно место.

Заштитете се од сончева светлина.

Не замрзнувајте.

ТЕЖИНА НА ПРОИЗВОДОТ:

0,5 L + Четка#12 – 0,6 кг

1 л + четка#16 – 1,22 кг

Достапни капацитети:

0,5 L,

1 L,

5 Л

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL VAMPIRE + ROUND DETAIL BRUSH”

There are no reviews yet.