Blade Fuses

Осигурувачи на сечилото. Изработени од материјали отпорни на термички и хемиски ефекти. Плочата е изработена од легура на цинк и ги задоволува високите стандарди за квалитет. Куќиштето е направено од издржлива пластика за механичко оштетување, способна да издржи високи температури. Компатибилен со сите типови на автомобили.
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Користете осигурувач од ист тип и ознака за промена.
Број на осигурувачи во комплетот – 10 ЕЕЗ.:
• 5A – 1 компјутер • 7,5A – 1 компјутер • 10A – 2 парчиња.
• 15А – 2 ЕЕЗ.
• 20А – 2 ЕЕЗ.
• 25A – 1 компјутер • 30A – 1 компјутер

SKU: 25-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Blade Fuses”

There are no reviews yet.