BLIZZARD FOAM SHAMPOO

Супер концентриран професионален авто шампон за рачно чистење на автомобилот со високо ниво на пенење. Обилната отпорна пена останува на површината долго време, ефикасно ја чисти бојата на автомобилот од нечистотија, саѓи, дамки од масло, сол и друга тешка нечистотија. Не штети на алуминиум, хром, гума и други површини на возилото. Благодарение на специјалните компоненти работи совршено со тврда вода и во зима. Не ја иритира кожата.

SKU: 20-1-1-1-1-1-1 Categories: , Tags: ,

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “BLIZZARD FOAM SHAMPOO”

There are no reviews yet.