Car shampoo carnauba 1:100 1L

Средство за рачно чистење на површината на автомобилот. Формирајќи стабилна активна пена, лесно и ефикасно ја раствора и отстранува нечистотијата, нечистотијата, дамките од масло, солта од каросеријата на автомобилот. Неутрални за лак премази, гумени и пластични делови за автомобили. Се раствора во ладна и топла вода. Не оставајте нишки по миењето.

SKU: 20-1-1-1-1-1-1-1 Categories: , Tags: ,

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Car shampoo carnauba 1:100 1L”

There are no reviews yet.