Cleaning cloth from artificial suede 43х32 cm

Изработена од издржлив материјал, облеката од дивокоза работи како сунѓер што брзо ја апсорбира водата. Впивачката дивокоза од брендот WINSO ви овозможува брзо да го избришете вишокот вода без да оставите дамки или водени траги.

SKU: 21-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-2 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Cleaning cloth from artificial suede 43х32 cm”

There are no reviews yet.