DETEX INTERIOR CLEANER

Супер концентрирано професионално премиум средство за пена дизајнирано да се грижи за внатрешноста на автомобилот. Применливо за хемиско чистење на текстилни тапацири, винил и пластични елементи во внатрешноста на автомобилот. Се користи рачно или со специјални правосмукалки за перење. Ефикасно чисти тапацир од ткаенина, седишта, душеци за дремка, картички итн. Брзо ги отстранува сите видови нечистотии, не ја оштетува површината, не ги оштетува влакната на ткивата, не остава ленти. Ги елиминира непријатните мириси.

SKU: 20-1-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “DETEX INTERIOR CLEANER”

There are no reviews yet.