Doodle Wool Merino

Волнена подлога

SKU: 22222-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: , Tag:
  • природна волна
  • исклучително абразивни
  • за ротирачки машини за полирање
  • коригира длабоки микро-гребнатини и изразени дефекти
  • дизајниран и произведен во Германија

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Doodle Wool Merino”

There are no reviews yet.