Doodle Wool Pad

Волнена подлога

SKU: 22222-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: , Tag:
  • исклучително абразивни
  • за орбитални машини за полирање
  • ги коригира длабоките микро гребнатини и изразените дефекти
  • дизајниран и произведен во Германија

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Doodle Wool Pad”

There are no reviews yet.