Ewocar Special Drying Towel – Dark Grey

Специјална крпа за сушење Ewocar – темно сива боја

SKU: 6000-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Category:

Две големини – 60×90 cm (24×35 инчи) и 40×60 cm (16×24 инчи)
1200 GSM
Брзо сушење
Целосно без влакненца и без ленти
Без гребење
Ултра абсорбента
Без раб
Супер квалитет, супер впива кадифен пешкир за сушење го намалува времето на сушење и ги одржува површините на вашиот автомобил без ленти. Едноставно легнете на возилото и нежно повлечете ја преку влажната површина.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ewocar Special Drying Towel – Dark Grey”

There are no reviews yet.