Engine Cleaner 500 ml

Супер ефективна концентрирана професионална алатка за миење на надворешната површина на моторот. Се користи за отстранување на дамки од масло, прашина од патишта, остатоци од технички течности и други дамки. Се користи за сите видови мотори на возила и индустриска опрема. Неутрален за обоени површини, гумени и метални елементи на автомобилот. Не предизвикува корозија на метал. Без растворувачи. Може да се примени и на топли и на ладни мотори.

SKU: 17-1-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Engine Cleaner 500 ml”

There are no reviews yet.