Ewocar Basic 320

Ewocar Basic320– универзален пешкир со краток куп за внатрешно и надворешно чистење, работи исклучително добро за отстранување на облогата.
40×40 cm,
Ултразвучно најсовремена
320 GSM
Пакување од 20 парчиња

SKU: 6000-1-1-1-1 Category:

Крпите од микрофибер Ewocar се најпродавани – ултра меки, не оставајте никакви гребнатини или влакненца од ткаенина, две страни, страната на краткиот куп е совршена за премачкување, лаковите се бришат, а долгата страна на купот е за бришење. Погоден за чистење стакло или внатрешно чистење и облекување. Може да се пере многу пати.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ewocar Basic 320”

There are no reviews yet.