Ewocar Car Wash

300,00 ден

Ewocar ALK Prewash

SKU: 6000-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Category:

Карактеристики:
Лесно исплакнете
Може да се користи со пиштол за прскање
Исклучително ефикасна
Безбедно за хром, никел или гума
Како да се користи:
Разредете 1-2% со вода
Испрскајте и почекајте 60-90 секунди
За чистење на тркалата користете стапка на разредување 1:5
Важна забелешка:
Во топла сезона се препорачува да се олади телото на автомобилот со вода пред нанесувањето. Испрскајте со пиштол за пена или распрскувач, почекајте 60-90 секунди и исплакнете со вода под висок притисок.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ewocar Car Wash”

There are no reviews yet.