Ewocar Fine Cut Compound

Ewocar Fine Cut Compound

SKU: 6000-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Category:

Соединението Ewocar Fine Cut е дизајнирано да се користи со специјалната подлога за завршна обработка на Бургундија за безбедно отстранување на холограмите и маглата што останале од првичното тешко сечење, но со својата уникатна формула за абразивна паста што се намалува, тој е способен да отстранува вител и лесни гребнатини оставајќи екстремно длабок сјај и завршница без замаглување. вашата боја во само еден чекор. За да постигнете подобра стапка на сечење, комбинирајте го соединението Fine Cut со Ewocar Red Medium или Microfiber влошки.

Ewocar Fine Cut е на база на вода, без силициум и со технологија со ниска прашина во внатрешноста, која овозможува долги циклуси на бришење и лесно бришење на помека боја.
Ewocar Fine Cut е без силикон и полнила што го прави вистинско коректорско соединение.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ewocar Fine Cut Compound”

There are no reviews yet.