Ewocar Fine Cut Compound

Ewocar Heavy Cut Compound

SKU: 6000-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Category:

Тоа е совршено решение за зафатени продавници со детали каде не е важна само брзината, туку и прецизноста! Во само еден циклус на полирање ќе можете да го вратите сјајот и да ја вратите бистрината на сите стари и лакирани површини на боја. Ewocar 2in1 One Cut лесно ги отстранува трагите од шмирглање до P2000, а исто така ги отстранува лесни до умерени гребнатини, траги од вител и холограми, ги остава површините на бојата исклучително сјајни, без вител и мазни на допир. По циклус на полирање, топло препорачуваме да ги избришете полираните производи со чиста крпа од микрофибер Ewocar со бавно кружно движење. Ако сè уште не сте задоволни со резултатите, можете да ја повторите постапката додека не се постигне саканиот финиш.

2ВО 1 ЕДНО ИСЕЧЕНО СОСТАНИЕ – НА ВОДА
Тоа значи дека има технологија со ниска прашина во внатрешноста која овозможува подолги циклуси на блескање и полирање. Препорачуваме брзината за машините за полирање со двојна акција варира од 3 до 5, а за машините за ротирачко полирање препорачуваме да останете во опсегот од 800-1200 вртежи во минута.

2ВО 1 СОСИЕНИЕ ЗА ЕДНО РЕЖЕЊЕ – БЕСПЛАТНО СИЛИКОН И ПОЛНЕНИ
Без силикони и полнила, затоа е безбедно да се користи на возило што ќе се премачка потоа – топло препорачуваме да користите еден од облогите Ewocar (Boost+, Hydro36). Ако барате професионален производ за професионален квалитет, тогаш ова е еден од најдобрите избори за вас!

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ewocar Fine Cut Compound”

There are no reviews yet.