Ewocar Hydro 36

Премазот Ewocar Hydro 36 ви дава тврда и екстремно хидрофобна површина. Производот формира слој кој го штити каросеријата на автомобилот од прашина, нечистотија, кал, вода, УВ, птичји измет.

SKU: 6000-1-1-1-1-1-1 Category:

Премазот Ewocar Hydro 36 ви дава тврда и екстремно хидрофобна површина. Производот формира слој кој го штити каросеријата на автомобилот од прашина, нечистотија, кал, вода, УВ, птичји измет.

Цврстина 9H Трајност до 36 месеци

Хемиска отпорност: 2-12 pH

Потрошувачка: прибл. 30 ml/автомобил

Дебелина – 1000 – 1200 nm

Керамичка облога со брзо стврднување, само за професионална употреба!

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ewocar Hydro 36”

There are no reviews yet.