Ewocar Neutral Foam Shampoo

Шампон за неутрална пена Ewocar

SKU: 6000-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Category:

Високо концентрираниот шампон може да се нанесе со пиштол за пена, топови за пена или само со помош на корпа за перење. Препорачуваме да користите шампон Ewocar Wash со шампон со неутрална пена.

Карактеристики:
Шампон со висока пена
Ефикасни својства за перење
Ph неутрален
Високо концентриран
Совршен за одржување на облогата
Препорачани соодноси на разредени:
Стапка на разредување – 1:200
пиштол за пена – 0,5% – 1%
*За невообичаените валкани автомобили препорачуваме да се предмие со нашиот производ за предперење.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ewocar Neutral Foam Shampoo”

There are no reviews yet.