Ewocar Polishing Compounds

Ewocar Heavy Cut Compound

SKU: 6000-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Category:

Ewocar Heavy Cut е дизајниран да ги отстрани тешките дефекти на бојата, додека остава исклучителен сјај. Високо ефикасна формула за абразивна паста за намалување, комбинирана со бела подлога Ewocar Wool, може безбедно да отстрани до P1000 траги од брусење и други тешки несовршености од бојата, при употреба на мека или леплива боја со перницата Ewocar Microfiber. На помека боја можеби ќе треба да продолжите со полесен лак како Ewocar Fine Cut за да ја исчистите преостанатата магла и да обезбедите длабок богат сјај на вашата боја. По циклусот на полирање едноставно избришете ја полираната површина со чиста крпа од микрофибер Ewocar со бавно кружно движење.

Ewocar Heavy Cut е базиран на вода со технологија со ниска прашина во внатрешноста, која овозможува подолги циклуси на матење без предвремено сушење како другите соединенија. Ewocar Heavy Cut е без силикон и полнила што го прави вистинско тешко коректорско соединение.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ewocar Polishing Compounds”

There are no reviews yet.