Ewocar Tar Remover

Шампон за неутрална пена Ewocar

SKU: 6000-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Category:

Карактеристики:
Ги отстранува дамките од катран, асфалт, селотејп и ознаки на налепници
Лесен за користење
Работи на влажна површина
Безбедно за пластика или хром
Како да се користи:

Нанесете на суви или влажни површини
Оставете да делува 5-10 минути
Исплакнете со вода под висок притисок и измијте со шампон

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ewocar Tar Remover”

There are no reviews yet.