Ewocar Twisted Loop Drying Towel

Ewocar крпа за сушење со извртена јамка

SKU: 6000-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Category:

Карактеристики
50×70 cm (19,7×27,7 инчи)
600 GSM
Брзо сушење
Целосно без влакненца и без ленти
Без гребење
Ултра абсорбента
Без раб
Супер квалитет, супер впива кадифен пешкир за сушење го намалува времето на сушење и ги одржува површините на вашиот автомобил без ленти. Едноставно легнете на возилото и нежно повлечете ја преку влажната површина.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ewocar Twisted Loop Drying Towel”

There are no reviews yet.