FLOPPY PLUS

СПЕЦИЈАЛЕН ДЕТЕРГЕНТ И ПОЛИРАЧ ЗА СИТЕ ПОВРШИНИ И ТКАЕНИНИ

 

SKU: 8000-1-1-1-1-1 Categories: ,

Специјално неутрално повеќенаменски за сите површини и ткаенини, овозможувајќи длабоко и хигиенско чистење без ореоли. Неговата формула без плакнење е погодна за чистење на површините од возила, куќи и индустрии (конкретно: контролна табла, мебел, врати, седишта…). Флопи плус е без амонијак и ниска пена, затоа е погоден за апликации со системи за екстракција, максимален пиштол за чистење или системи за хемиско чистење.

 

Fra-Ber го произведува и пакува директно овој производ во Италија според најдобрите стандарди за квалитет.

 

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА

Разредете 1:5 (1 дел производ и 5 вода) кога е многу валкано, 1:10 со просечна количина на нечистотија, 1:15 кога е малку валкано користејќи градуирано шише Fra-Ber.

Нанесете Фра-Бер распрскувач на градуираното шише, испрскајте на површината и оставете неколку секунди.

Избришете со влажна крпа Micron Up.

ПРЕДУПРЕДУВАЊА

Тестирајте го на мала површина пред да го користите на нови или деликатни површини.

 

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “FLOPPY PLUS”

There are no reviews yet.