FUSES ROUND

Цилиндрични осигурувачи. Изработен од топлив материјал и висококвалитетна легура на цинк. Отпорен на термички и хемиски влијанија. Дизајниран да ја заштити електричната мрежа на автомобилот.
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Користете осигурувач од ист тип и ознака за промена.
Број на осигурувачи во комплетот – 10 ЕЕЗ.:
• 5А – 1 ЕЕЗ • 8А – 4 ЕЕЗ.
• 16А – 3 ЕЕЗ.
• 20A – 1 компјутер • 25A – 1 компјутер

SKU: 25-1-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “FUSES ROUND”

There are no reviews yet.