Glass Cleaner 500 ml

Средство за чистење на пластика и винил – високо ефикасен премиум производ кој се користи за чистење на пластични, винил, гумени површини на внатрешноста на автомобилот. Продира во микро пукнатини на површините, поместувајќи и отстранувајќи ја нечистотијата. Ја враќа и освежува бојата. Заштитува винил и пластика од ултравиолетова светлина. Ја обезбедува површината со антистатичка обвивка. Не остава дамки и масни траги. Ги неутрализира непријатните мириси. Има пријатен мирис.

SKU: 18-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Glass Cleaner 500 ml”

There are no reviews yet.