Graphene Spray Coat

Графенска облога со прскање

SKU: 22222-1-1-1-1-1-1 Categories: , Tag:
  • издржливост: 5 години / 50.000 км
  • го намалува ризикот од гребнатини, нечистотија и дамки од бигор од вода
  • антистатички и хидрофобни својства
  • 50 ml е доволно за 2-3 автомобили со средна големина

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Graphene Spray Coat”

There are no reviews yet.