Halogen car light Winso H3 12V 55W PK22s HYPER + 30%

Халогената светилка има оптимален пренос на светлина. Најдобра комбинација на цена и работен век. Се користи и за автомобили и дома

SKU: 21-1 Categories: ,

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Halogen car light Winso H3 12V 55W PK22s HYPER + 30%”

There are no reviews yet.