High-Temperature Gasket Maker +315⁰C clear

Дизајниран за поправка и замена на дихтунзи кои се користат на високи температури. Може да се користи за замена на речиси сите дихтунзи пронајдени во автомобилот. Останува флексибилен по сушењето. Отпорен на моторни течности.

SKU: 16 Categories: ,

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “High-Temperature Gasket Maker +315⁰C clear”

There are no reviews yet.