High-Temperature Muffler Cement +1200⁰C

Дизајниран за поправка и замена на дихтунзи кои се користат на високи температури. Може да се користи за замена на речиси сите дихтунзи пронајдени во автомобилот. Останува флексибилен по сушењето. Отпорен на моторни течности.

SKU: 16-1-1 Categories: ,

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “High-Temperature Muffler Cement +1200⁰C”

There are no reviews yet.