Insect Remover 500 ml

Отстранувачот на инсекти е премиум производ кој се користи за брзо чистење на стакло, ретровизори, пластика, гума, хром, елементи за боја на автомобилот од остатоци од инсекти и други органски и неоргански загадувачи. Ефикасно чисти и не остава дамки. Производот не содржи агресивни алкалии, абразиви и киселини. Идеален за употреба пред миење на автомобилот. Има пријатен мирис.

SKU: 17-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Insect Remover 500 ml”

There are no reviews yet.