Interior Foam Cleaner 650 ml

Универзално ефикасно средство за чистење на различни видови нечистотии на ткаенина, кожа, винилни елементи, површини на тепих и производи од вештачка кожа. Брзо и ефикасно ги отстранува таквите видови нечистотии како што се: нечистотија од патишта, дамки од храна, пијалоци, траги од моторно масло, тутунски наслаги итн. Ја враќа природната боја и изглед на површините на ткаенината и тепихот. Благодарение на уникатната формула, површината останува практично сува. Производот вклучува природен растворувач за цитрус „д-лимонен“, кој ги елиминира непријатните мириси, оставајќи свежина и задржувајќи долготрајна арома. Внатрешно средство за чистење пена може да се користи за чистење мебел, теписи и навлаки.

SKU: 18-1-1-1-1-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Interior Foam Cleaner 650 ml”

There are no reviews yet.