KO IRON

540,00 ден

ДЕКОНТАМИНАТ ЗА ЖЕЛЕНИ ОСТАТОЦИ И ВАРОВ.

 

Qty:
SKU: 3454-1-1 Categories: ,

Fra-Ber – Patented

Ko Iron е детергент и деконтаминант кој ги отстранува остатоците од железо и минерали со посебен визуелен ефект специјално дизајниран од Fra-Ber за да ја елиминира сета контаминација наталожена и на каросеријата и на бандажите на сите транспортни средства (автомобили, камиони, комбиња итн. .. ) тешко се отстранува со класични перења и со класични средства за чистење на бандажите.

Овој производ е без киселини и може да се користи на сите бандажи од челик, лесна легура, хром и полиран. Неговата енергична формула за „низок мирис“ (со слаб мирис на сулфур) ги напаѓа микрочестичките на железо и ‘рѓа и ја менува бојата во виолетова, со што на оваа фаза на миење и дава спектакуларен визуелен ефект, како и знак дека производот има ги нападна црните честички и ‘рѓата и на тој начин може да се исплакне.

Fra-Ber го произведува и пакува овој производ директно во Италија според најдобрите стандарди за квалитет.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “KO IRON”

There are no reviews yet.