LAVA INTERNI BLACK ORCHID

ИНТЕНЗИВЕН ДЕТЕРГЕНТ ЗА ТКАНИНИ.

 

Специјална течност за чистење и отстранување на најотпорната нечистотија, од сите ткаенини и од внатрешноста на автомобилите. Ја раствора нечистотијата само со своето хемиско дејство и го парфимира предметот на кој се користи. Може да се користи и рачно и со автоматски системи за екстракција.

разредување: 1:25 (4%)

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “LAVA INTERNI BLACK ORCHID”

There are no reviews yet.