LAVA INTERNI ULTRA

ИНТЕНЗИВЕН ДЕТЕРГЕНТ ЗА ТКАНИНИ.

 

SKU: 8000-1-1 Categories: ,

Детергент со висока концентрација, специјално замислен за ткаенини. Високо ефикасен производ, само за професионална употреба. Ве молиме строго следете ги упатствата за употреба. Предложено разредување: 1:80 / 1:100 во вода. Користете само на ткаенини; може да се користи на други материјали само по нивно тестирање. Може да се користи со автоматски системи за перење (системи за вадење) или рачно со помош на распрскувач. Производ со ниска пена што е пријатно парфимиран.

Разредување
Рачно : 1:80 – 1:100 (1,2-1%)

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “LAVA INTERNI ULTRA”

There are no reviews yet.