Leather Cleaner 500 мл

Чистач за кожа – премиум производ кој се користи за чистење и нега на кожниот тапацир на автомобилот, седиштата, мебелот и другите кожни производи. Отстранува разни видови нечистотии и дамки (од сок, кафе, чај и сл.). Ја заштитува површината од триење и пукање, од директна сончева светлина. Ја враќа бојата и текстурата на сите видови кожни тапацири на седишта, врати, панели итн. Ја омекнува кожата и дава природен сјај. Не остава дамки и масни траги. Има пријатен мирис.

SKU: 18-1-1-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Leather Cleaner 500 мл”

There are no reviews yet.