LINDO

ЧИСТИ И ОТСТРАНУВА МАСТИТА ОД СТАКЛО, ПРОЗОРЦИ И ЛАКИРАНИ ПОВРШИНИ.

 

SKU: 8000-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Овој производ е специјално замислен за чистење чаши, кристали, лакирани и пластични површини. Брзо се чисти без да остава ореол и има пријатен мирис. Ги отстранува и остатоците од маснотии.

УПАТСТВА ЗА УПОТРЕБА

Испрскајте ја површината што треба да ја исчистите и избришете ја со сува крпа.

Производот може да се разреди во зависност од степенот на нечистотија, до 100 ml на 900 ml вода.

 

 

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “LINDO”

There are no reviews yet.