Metal Epoxy

Епоксиден лепак Winso. Се користи за поправка на оштетувања. Се поврзува со камен, керамика, метал, дрво, кожа, бетон, пластика.

SKU: 16-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Metal Epoxy”

There are no reviews yet.